Snel naar: Berlijn | Praag| Wenen| Londen|

Busreis Euro DisneyLand

Busreis EuroDisneyland® Resort Parijs
Alle busreizen naar Euro Disney land Parijs op één pagina. Het bekendste pretpark van Europa met de leukste attracties. Met de onderstaande busreizen zult u optimaal genieten van alles wat Disneyland te bieden heeft. De busreizen naar Disneyland Parijs zijn er in verschillende formaten, zo is het mogelijk een één daagse busreis te boeken maar is het ook mogelijk tot wel 5 dagen te verblijven in het Disneyland Resort. Hiernaast is het bij sommige busreizen mogelijk een uitstap te maken naar Parijs.

Disneyland® Park
Alle sprookjes komen weer tot leven in het Disneyland® Park voor zowel jong als oud. Ontmoet de echte Disney klassiekers uit de bekendste Disney verhalen. Hiernaast bieden de vijf magische landen van het Disneyland® Park diverse shows, attracties en diverse parades. Het Disneyland® Park is voor jong en oud een wereld vol fantasie. Boek de busreis naar Disneyland® Park en mis de leukste attracties niet.

Walt Disney Studios® Park
Stap in de wereld van Hollywood in de Walt Disney Studios®, in het Walt Disney Studio® Park draait alles om de animatie en televisie. Hier zijn de spetterende attracties als de Twilight Zone Tower of Terror te de Crush’s Coaster, ontdek hiernaast als jonge coureur in de Cars Race Rally, kortom in het Walt Disney Studio® Park draait alles om de entertaiment, zit en geniet van de beste attracties en spetterende animaties. Bij een busreis aan het Walt Disney Studios® Park zal lang worden teruggedacht voor zowel jong als oud is dit een heel avontuur.

Disney New Generation Festival
Alle nieuwe sterren uit Hollywood zijn te vinden in Disneyland® Paris, tijdens de Disney New Generation festival. Ontdek al je eigen helden in de diverse parades.

Een busreis naar Disneyland® zal een ware belevenis worden, wacht niet langer en bekijk de onderstaande busreis aanbiedingen naar DisneyLand® Paris

 

Busreizen naar Disneyland aanbiedingen

3 daagse busreis DisneyLand Parijs

Vanaf: 129 € P.P.

Met deze 3 daagse busreis bezoek je parijs 2 dagen en 1 dag Disneyland! Een super deal dus!

Bekijk aanbieding
Nieuwsbrief ontvangen
Niet meer tonen