Snel naar: Berlijn | Praag| Wenen| Londen|

Busreis Berlijn

Een Busreis naar Berlijn is altijd een verrassing!Overzicht Berlijn Berlijn is een bijzondere stad en beschikt over een zeer interessant verleden.
Er staan in Berlijn zeer bijzondere gebouwen, waaronder de Rijksdag (Reichstag), dit zeer bijzondere gebouw is een kenmerk Duitsland. Het heeft meerder oorlogen doorstaan en is momenteel nog steeds in gebruik voor de kamer. Het bezoeken van de Reichstag is zeker de moeite waard!
Wanneer u deze bezoekt, let er op dat u vroeg weg gaat of u plek reserveert! (wanneer u natuurlijk met een busreis mee gaat is reserveren natuurlijk niet nodig!).
Een busreis naar Berlijn wordt zeker een zeer bijzondere ervaring. Zie hieronder de aanbiedingen voor een busreis naar Berlijn!

Niet opzoek naar een busreis naar Berlijn? Maar naar andere steden in Duitsland? Klik dan hier!
Meer informatie over een busreis naar Berlijn
Naast de Rijksdag beschikt berlijn over de Brandenburger Tor, Kurfurstendamm, het moderne Potsdammerplatz en de chique winkelstraat nabij Unter den linden, hiernaast zullen er enkele historische plekken worden aangedaan waaronder Checkpoint Charlie en resterende stukken van de Berlijnse Muur (die oost en west-Berlijn jarenlang heeft gescheiden). Hoelanger u een busreis zult boeken des te meer u zult zien van deze zeer indrukwekkende stad.

Busreis naar Berlijn aanbiedingen

Busreis Berlijn 4 dagen!

Vanaf: 89 € P.P.

Schitterende busreis naar Berlijn, beleef de stad Berlijn maximaal met deze schitterende busreis!

Bekijk aanbieding

5 dagen busreis Berlijn

Vanaf: 199 € P.P.

Geniet maximaal van Berlijn tijdens deze 5 daagse busreis in Berlijn. De muur, Unter den Linden, Reichstag, Brandenburger tor en KADEWE, u zult niks missen!

Bekijk aanbieding

4 daagse Busreis naar Berlijn

Vanaf: 129 € P.P.

Berlijn is een absolute wereldstad en tijdens de 4 daagse busreis zult u alles zien!
Van het Oosten naar het Westen, u zult niks missen!

Bekijk aanbieding
Nieuwsbrief ontvangen
Niet meer tonen