Snel naar: Berlijn | Praag| Wenen| Londen|

Busreis Gent

Genieten van echt leuk België? Dat doe je met een busreis naar Gent,graslei-Gent Gent is de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen. Door het zeer gezellige centrum van Gent loopt de rivier de leien. In de zomer kunt u goed genieten van terassjes aan de Graslei! Hier geniet u dan in lekker weer van het beste belgische en lokale bieren! De rivier kenmerkt zich in de stad door heel kronkelig te zijn. Hiernaast heeft u, wanneer u door de stad loopt en op de bruggen staat schitterend uitzicht over de oude haven van Gent. In deze haven staan enkele zeer bijzondere gebouwen(gildehuizen), welke al enkele honderden jaren oud zijn. Naast de prachtige haven staat Gent bekend om de hoeveelheid middeleeuwse kerken welke in een patroon achter elkaar zijn gebouwd. De middeleeuwse kerken waaronder de Sint Michels, het Belfort, het Gravenstein en andere zeer fascinerende bouwwerken, markten(grote markt, vrijdag markt), De Korenlei, Graslei en musea maken Gent een geschikte plek om met een busreis te bezoeken! Een busreis naar Gent wordt een busreis die niet snel vergeten zal worden!

Een busreis naar Gent wordt zeker een zeer bijzondere ervaring. Zie hieronder de aanbiedingen voor een busreis naar Gent!

Busreis naar Gent aanbiedingen

Busreis Gent

Vanaf: 99 € P.P.

Met deze 3 daagse busreis bezoek je Gent in België! Geniet van de nieuwe markt en de haven. Hiernaast is er genoeg tijd voor een lekker Belgisch biertje!

Bekijk aanbieding
Nieuwsbrief ontvangen
Niet meer tonen