Snel naar: Berlijn | Praag| Wenen| Londen|

Toscane & Umbrie

Dtoscane___151eze fantastische busreis mag u beslist niet missen. Toscane en Umbrie vormen samen het hart van Italie. Prachtige land-schappen en schitterende steden zijn de kenmerken van deze regio’s. Tijdens deze mooie reis maakt u kennis met absolute hoogtepunten als Assisi de stad van de Heilige Franciscus, Siena, Orvieto en Rome zijn stuk voor stuk juweeltjes van steden die u beslist gezien moet hebben! Tevens wordt er gereden door uitgestrekte golvende vlakten en passeren we hoge, ruige berggebieden van natuur en cultuur.
In 10 dagen tijd krijgt u een heel goede indruk van al het fraais in de meest populaire Italiaanse vakantiestreek. Hiernaast zult u door oude straatjes en gezellige dorpjes, lieflijke glooiende,goudgele heuvels met cipressen, meren, olijf- en wijngaarden reizen. Het is natuurlijk niet alleen Toscane en Umbrie dat u ziet. Op de heen en terugreis rijden we door het Alpenlandschap van Oostenrijk, de bergketens van de Dolomieten in Zuid-Tirol en door de Apennijnen. Ook bekende steden als Kufstein, Innsbruck, Bologna en Florence passeren we tijdens deze reis. Kortom, een busreis die u eens in uw leven gemaakt moet hebben en u tang zal bij blijven. Vanuit het plaatsje Passignano, dat is gelegen aan het prachtige Trasimeno meer, worden de excursies veelal gemaakt.

Busreis naar Italië aanbiedingen

Busreis Toscane

Vanaf: 499 € P.P.

De Toscane op zijn mooist zien? Dat doe je met deze 10 daagse busreis, van Florence, Pisa en Siena. Je ziet tijdens deze busreis het beste van de Toscane.

Bekijk aanbieding

Busreis naar Rome

Vanaf: 599 € P.P.

Dit is een uitgebreide busreis naar Rome, naast het bezoeken van Rome zul je 10 dagen door Italië reizen en genieten van de Italiaanse cultuur, het hoogte punt van de reis is natuurlijk Rome!

Bekijk aanbieding
Nieuwsbrief ontvangen
Niet meer tonen