Snel naar: Berlijn | Praag| Wenen| Londen|

Busreis Parijs

Frankrijk-Parijs-Busreis-naar-eifeltoren!Altijd al een busreis willen maken naar de stad van de liefde? Of gewoon genieten van het prachtige Parijs? Dan is dit uw kans. Busreizenspecialist.nl heeft voor uw de mooiste aanbiedingen geselecteerd.
Tijdens deze busreizen krijgt u de kans om kennis te maken met alles wat Parijs zo beroemd maakt. Met een stadstour reist u langs de Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Place de la Concorde, het Louvre en de Sacre Coure. Ook krijgt u de kans om met bus een trip te maken naar het moderne stadsdeel La Defense.
Naast al deze bezienswaardigheden kunt u ook een bezoek brengen aan EuroDisneyland® Paris. Beleef hier de magische wereld van alle Disney karakters. Een bezoek aan Disneyland® is gemakkelijk bij te boeken. Bij de busreizen naar Parijs geldt, hoe langer er geboekt wordt hoe meer bezichtigen zullen worden aangedaan! Hiernaast overnacht u natuurlijk in de beste hotels!

Boek daarom nu een busreis naar Parijs en beleef Parijs zelf!

Busreis naar Parijs aanbiedingen

4 dagen Parijs

Vanaf: 79 € P.P.

Unieke busreis naar Parijs en bezoek deze magische stad 4 dagen lang met deze schitterende busreis!

Bekijk aanbieding

3 dagen Parijs

Vanaf: 79 € P.P.

Met deze busreis zul je 3 dagen de stad van de liefde bezoeken en genieten van al het moois dat Parijs te bieden heeft. Louvre, Eiffeltoren en Seine

Bekijk aanbieding
Nieuwsbrief ontvangen
Niet meer tonen